top of page

Brno – Stuttgart: Musik bringt Freu(n)de!

ICL Brno je hrdým pořadatelem nedávného koncertu Ekumenického sboru Stuttgart, který se konal ve spolupráci s městy Brno a Stuttgart. Tento úžasný kulturní zážitek nám připomněl sílu spojení hudby a přátelství mezi našimi městy. Díky této události jsme měli možnost prohloubit naše vazby a obohatit kulturní scénu naší oblasti. Děkujeme všem, kdo přispěli k úspěchu tohoto nezapomenutelného večera!



🇨🇿🇩🇪 Nabízíme také ohlédnutí za setkáním s primátorkou města Brna, JUDr. Markétou Vaňkovou a zástupci města Stuttgart a účinkujícího sboru Ökumenischer Chor der Christus- und St.Konrad-Kirche Stuttgart.


🤝 Před koncertním večerem v sále Konventu Milosrdných bratří navštívili sboristé spolu s jejich dirigentem Florianem Löthem a doprovodem Isabel Fezerové, náměstkyně primátora Stuttgartu pro mládež a vzdělávání, Novou radnici. Pro Isabel to byla již čtvrtá návštěva tohoto města. Během tohoto setkání se konalo krátké vystoupení v Rytířském sále.



Fotografie: Marie Schmerková



📷 Pár záběrů ze samotného koncertu Hudbou k přátelství/Musik bringt Freu(n)de který se konal 27. března 2024 v Sále Milosrdných bratří v Brně.



Fotografie: ICLife z.s.




Hudbou k přátelství/Musik bringt Freu(n)de

G. A. ROSSINI Petite messe solennelle

Ökumenischer Chor der Christus- und St.Konrad-Kirche Stuttgart

dirigent Florian Löthe

Ema Jedlička Gogova  klavír

Šárka Bartošová  klavír

Dávid Sedlář  harmonium

Sophie Sauter  soprán

Margret Hauser  alt

Jo Holzwarth  tenor

Malte Kebschull  bass



Koncert se konal v rámci partnerství měst Brno–Stuttgart, pod záštitou ministra kultury Mgr. Martina Baxy, primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové a primátora města Stuttgart Dr. Franka Noppera.






bottom of page